A B A N G L O R I P U C H O N G

SELAMAT DATANG DI BLOG SAYA. ( abang lori)

disini dimuat kan pelbagai maklumat mengenai

lori baru.

teknikal info.
harga lori.
pelbagai body work


ZAIFOL ZIN ( abang lori )

ingin maklumat lebih lanjut call @ sms.

miss call tidak akan di layan . ( harap maaf )...

jangan marah yee.

sila call nombor ini. abang lori sedia membantu.

016 - 6290 250.

014 - 7340 952.

016 - 6599 206.

my e-mail : abanglori@yahoo.com

abang lori sedia membantu anda membeli lori baru.

2012 di harapkan sinar harapan yang cerah

salam satu malaysia .

selamat sejahtera diucapkan pada pengunjung blog. semuga
ia memberikan maklumat yang berguna pada pengunjung yang saya hormati.

wah sekejap aje dah 2012. usia makin bertambah pengalaman hidup pun bertambah juga...
di harapkan bisnes para pengunjung juga bertambah maju. keuntungan berlipat kali ganda.

tahun ni harga lori pun naik sikit. terutama model inokom dan mitsubishi.

* ingat lori ingat lah kat abang lori *

sabar ajelah .




Pengikut blog abang lori puchong

******sila klik disini....laman facebook abang lori.

Google+ Followers

Google+ Badge

hubungi abang lori

Nama

E-mel *

Mesej *

27 Mac 2014

13 Mac 2014

mitsubishi baru.

duit muka  rendah  boleh  di  uruskan   .
sila  cal  @  whatapps   di   016  6599  206   /   016   6290 250   abang  lori.
yg  ader  syarikat  sahaja  boleh  beli  lori.
yg  black  list  tak  payah  cal  saya..

Facebook Badge