A B A N G L O R I P U C H O N G

SELAMAT DATANG DI BLOG SAYA. ( abang lori)

disini dimuat kan pelbagai maklumat mengenai

lori baru.

teknikal info.
harga lori.
pelbagai body work


ZAIFOL ZIN ( abang lori )

ingin maklumat lebih lanjut call @ sms.

miss call tidak akan di layan . ( harap maaf )...

jangan marah yee.

sila call nombor ini. abang lori sedia membantu.

016 - 6290 250. whatapps

014 - 7340 952.

016 - 6599 206. whatapps

my e-mail : brolori@gmail.com

abang lori sedia membantu anda membeli lori baru.

2015 di harapkan sinar harapan yang cerah

salam satu malaysia .

selamat sejahtera diucapkan pada pengunjung blog. semuga
ia memberikan maklumat yang berguna pada pengunjung yang saya hormati.

wah sekejap aje dah 2015. usia makin bertambah pengalaman hidup pun bertambah juga...
di harapkan bisnes para pengunjung juga bertambah maju. keuntungan berlipat kali ganda.

tahun ni harga lori pun naik sikit. terutama model inokom dan mitsubishi.

* ingat lori ingat lah kat abang lori *

sabar ajelah .




Pengikut blog abang lori puchong

******sila klik disini....laman facebook abang lori.

Google+ Followers

Google+ Badge

hubungi abang lori

Nama

E-mel *

Mesej *

logo bintang

logo  bintang

23 Julai 2015

26 Jun 2015

Issue semasa beroda dua .Kayu jatuh dpd treller @ lori.

Wa  terpanggil  dengan issue  ini.
Sebab   wa  juga pakai  roda  dua.
Dah  banyak  terjadi  kes   kayu  melintang di atas jalan raya.
Ade  yang meragut  nyawa  pun.
Wa  harap  kan  pemandu  lori  mengambil  inisiatif 
Cara  penyimpanan  kayu   dengan  cara yg selamat dan praktikal.
Jangan  ambil  mudah  simpan kayu  di bawah lori @ treller.
Pemandu  lori  juga  ade  yang  pakai  roda  dua  dan kereta.
Jadi  fikir  kan  bersama sama.
Jika  susah nak  fikir  .
Kita bagi  polis  . Jpj dan spad   pantau   keselamatan   kayu kayu di bawah treller  @ lori.
Tak  boleh jugakkkk.
Takut  menteri   low  pointers   akan cakap  .
Takut  kayu  jatuh  jangan guna jalan raya.
Oh  malaysia  ku .
Tolong  jangan  ambil  mudah.
Bersama  sama  kita jaga keselamatan  sesama  kita.
Sekian  nukilan  di bulan ramadan.
Dpd  wa 
Bro lori
Yg bodoh . Miskin dan hina.

mencari duit tambahannn sila klick di sini

Facebook Badge